Wie zijn wij

Contactpersoon en initiatiefnemer van Bewaar de Herinnering is Yvonne van Almaren.

“Na jarenlang webdesigner te zijn geweest, ben ik nu weer terug bij m’n oude liefde: de boeken en het werken met m’n handen. Ik maak graag mooie producten die mensen kunnen koesteren. Waardevolle boeken, mappen en dozen van prachtig papier, linnen en andere onverwachtse materialen gemaakt. Ik zet daarbij ook graag m’n ervaring in met opmaak en ontwerp en het redigeren van teksten.”

In mijn atelier in Loosdrecht werk ik aan mijn boeken, geef ik workshops en maak ik eigen werk. Kom gerust eens langs.
www.atelieraandedijk.nu

 

Samenwerking

  • Met boekbindster Marieke van de Pol (Papieren Zaken) verzorgen we de uitvoering van diverse herinneringsmappen en dozen voor bedrijven en organisaties.
  • De teksten van Irene van der Meulen in een persoonlijk papieren kunstwerk.

Samen met Leonie Brinks is in 2014 de herinneringsdoos voor de Nederlandse Spoorwegen tot stand gekomen. En zo is Bewaar de Herinnering begonnen.